top of page

сб, 27.06

|

Zoom

ADVANCED LEADERSHIP

Registration is Closed
See other events
ADVANCED LEADERSHIP
ADVANCED LEADERSHIP

Дата и локация

27.06.2020 г., 16:00 ч. – 28.06.2020 г., 19:00 ч.

Zoom

Детайли за събитието

Готови ли сте да се гмурнете с мен до истинската същност и сила на лидерството и дълбоката ангажираност?

“Лидерството като понятие носи много смисъл само по себе си. Лидерът от най-високо ниво, обаче, е този който умее да създава промяна и еволюция вътре в бизнеса. Той е този, който работи с хората на ново по-високо равнище и създава резултати отвъд очакванията и ограниченията.”

Advanced Leadership е пътят към издигане на бизнеса на една организация на ново много по-високо ниво на ефективност, ангажираност и продуктивност. 

Проучвания показват, че 60-70 % от проектите, планирани за изпълнение в бизнеса, се провалят или поради лошо управление и неангажираност на хората, или поради неефективност на екипите.

Живеем във времена, в които за да останем в играта, е нужно да издигнем собственото си ниво над това на останалите откъм начин, по който ръководим и разбиране какво кара хората да бъдат дълбоко ангажирани.

Advanced Leadership е това, което ще ви даде инструментите и уменията как да превърнете ръководния си екип и бизнеса си от посредствени в изключителни.

ЗА КОГО Е ТОВА ОБУЧЕНИЕ

Настоящи и бъдещи ръководители; за хората, които вземат решения и искат да създават промяна вътре в организациите; собственици на бизнеси.

ПРОГРАМА

Обучението се състои от 4 модула и се провежда в рамките на два дни по 3 часа и половина.

Модул 1 - запознаване с Advanced Leadership

Лидерите на най-високо ниво са тези, които ще зададат стандарта, който да следват всички ръководители в компанията. Те са и тези, които е необходимо да бъдат с най-високо ниво на отговорност, в съчетание с няколко изключително важни умения и характеристики.

В този модул ще разглеждаме:

 • Кои са характеристиките, които отличават успешните лидери. 
 • Кои са трите задължителни елемента, които всяка организация е необходимо да има, за да се превърне от посредствена в изключителна.
 • Как можете да интегрирате тези три елемента във вашата компания и да подобрите всички процеси, което да се отрази директно върху ефективността и продуктивността на хората ви.
 • Как да изградим здрава и ангажираща организационна култура.

Модул 2 - Advanced Leadership и Дълбока Ангажираност

Предизвикателствата, пред които бизнесът е изправен са бързото темпо на промяна, иновациите, смяната на поколенията вътре в самите организации;  както и борбата за таланти. За да се сдобием с огромно предимство в бизнеса и да решим причината за проблема с посредствената/ниската ангажираност на хората, е необходимо да направим това, което малко правят. Да адресираме един от корените на този проблем.

В този модул ще разглеждаме:

 • Автентичност, мисия, визия, ценности - основите на изграждането на доверие и чувство за принадлежност, които дългосрочно водят към успешни резултати и ангажираност. 
 • Как да водим екипа си по време на криза и когато хората ни работят от разстояние.
 • Как да ръководим през мисията и намеренията си, а не през задаване на цели и преследване на резултати. И защо това ще трансформира изцяло екипите и бизнеса.

Модул 3 - Ефективни екипи и изграждане на здравословна работна среда

Доказано е, че когато лидерите са наясно кои са и какво правят, хората ще ги последват. Това е единственият път за постигане на устойчиво развитие и висока ефективност на екипа.

В този модул ще разглеждаме:

 • Кои са 5те елемента, които правят всеки екип успешен и защо е важно да ги изградим в определена последователност.
 • Управление на конфликти, стрес и кризисни ситуации. Как да използваме най-трудните моменти в бизнеса като източник на иновации и креативност.
 • Връзка между здравословната работна среда и високата продуктивност на вашите хора. Кои са знаците за токсична работна среда и токсично лидерство и как можем да ги трансформираме в такива, които подкрепят хората да дават най-доброто от себе си.
 • Управление на промяна. Едно от най-важните умения на лидера. За да върви бизнеса и екипа напред и да преминават по-бързо през етапите и емоциите, свързани с промяната. 

Модул 4 - Навици за успех и за увеличаване на вътрешните ресурси

Силният и ефективен лидерски екип създава огромно предимство за компанията в дългосрочен план. Ето защо е важно лидерите в компанията да бъдат в изключително добра форма - умствена, физическа и емоционална.

В този модул ще разглеждаме:

 • Елементи на легендарното представяне. Презареждане, растеж, издръжливост.
 • Формули за издигане на личното влияние и какво отличава гениите в бизнеса от всички останали.
 • Изграждане на навици за фокусирано внимание, увеличаване на креативността, достигане до състояние на поток и висока продуктивност.

ВОДЕЩАТА НА ОБУЧЕНИЕТО

Обучението ще се води от мен - Михаела Георгиева. Аз вярвам в безграничността на човешкия потенциал и че с използване на правилните методи на управление, хората могат да постигнат чудеса в работата си. Способни са да имат резултати отвъд посредствените и да се задържи устойчиво развитие. И това да се превърне в непобедимо предимство, особено във времена на промяна и нови правила в бизнеса.

Имам повече от 12 години управленски и консултантски опит като ръководител на екипи и проекти, свързани с обучение на лидери и такива, посветени на повишаване на ефективността на хората. Участвала съм в създаването и управлението на няколко изключително успешни екипа. Посветила съм работата си на откриване на тайната на дългосрочния успех, удовлетворение на работното място и мотивация за постигане на изключителни резултати.

 

Методите и уменията, които използвам, обединяват най-доброто от няколко сфери. Лидерство, мотивация, справяне със стрес, повишаване на ефективността на екипа, организационно консултиране. През 2018-та година работих с екипа на Саймън Синек в Лондон, за да мога още по-добре да разбера какво прави най-успешните екипи в света такива и да вникна в още по-голяма дълбочина в тайните на най-изключителните лидери.

Обучението ще се проведе на 27-ми и на 28-ми юни от 16:00 до 19:30 ч. 

Локация: Онлайн, в Zoom - Можете да се включите от всяка точка на света

Местата са ограничени до 30 човека

Цена за участие: 260 лв. 

Цена за двама регистрирани заедно: 420 лв.

Запазете мястото си сега!

Потвърждение на вашето участие ще получите след направено плащане на таксата за участие на:

ИНФИНИТИ 2020 ЕООД

IBAN: BG92 BPBI 8170 1088 8888 88

BIC: BPBIBGSF

Основание за плащане: Участие в Advanced Leadership 27-28.06.2020

За въпроси и при нужда от допълнителна информация: mihaela@leaders.bg, тел: 0889 981836

Билети

 • Участие Advanced Leadership

  260,00 лв.
  Sale ended

Total

0,00 лв.

Сподели събитието

bottom of page