top of page
ashton_edited.jpg
Адвокат Вяра Василева

Вяра Василева
Адвокат

Рядко можеш да срещнеш човек като Михаела, която обича работата си с цялото си сърце и вярва в себе си и в околните.

Това, което ценя в нея, е умението да отдели необходимото внимание на всеки детайл, да не бърза, въпреки натоварения график. Да присъства там, където е.

Да дава повече, отколкото клиентите очакват.

Получих отлични професионални насоки, но и подкрепа, която ми даде сили да взема важни за мен решения в професионален план.
Професионалните ни разговори са винаги стегнати, с точни и ясни съвети, вдъхновяващи.

 

Ценя това, че ме кара да си задавам въпроси, да си поставям големи цели и да вярвам в себе си!

Добавената стойност за мен се изразява в повече самочувствие, в по-ясна визия за мен самата и за работата ми.

За всеки човек промяната в професионален план е важна крачка. За мен тя е стъпка напред. С помощта на Михаела се чувствам спокойна и по-смела!

В нейно лице виждам вдъхновение, подкрепа и  професионализъм на високо за България ниво.

Калоян Божанов

Калоян Божанов
Психолог

Работата ми с Михаела ме накара да изговоря още от всичко онова, което вътрешно знаех и усещах, че нося в себе си.

 

Tя, с техниките и въпросите, които използва, успя да го изкара по най-добрия начин и в най-ценният синтез, за да използвам това знание по предназначение в моята кариера като психолог и консултант.

 

Едно от нейните най-ценни качества и силни страни за мен в нея и работата ѝ като лидер и треньор е това, че знае как да слуша и да чува, онова което наистина е там, в дълбочината ѝ да опакова по най-стойностния и надграждащ начин.

 

Качества като отдаденост, професионализъм, дълбочина, експертиза, автентичност и клиент-ориентирано отношение са това, което виждам всеки път в работата ми с нея.

 

Професионалната ми работа се надгради с нови перспективи и още по-лидерско отношение към моите клиенти и с всичко онова, до което стигнахме с нея в анализа на моята личност, качествата и силните страни, които притежавам.

 

Благодаря ти от все сърце, Михаела!

Цветелина Димитрова

Цветелина Димитрова 
Дизайнер

Михаела ми помогна да видя светлината отново. Насочваше ме, подкрепяше ме и бе непрестанно до мен по пътя към моето „защо“ – там , където се твори и живее с лекота.
Там, където се мечтае безгранично.


Михаела е вдъхновител. Пример за много хора. Жена, чиста в мислите си. Категорична в действията си. Решителна в това, кое е важно за нея. Елегантна в комуникирането на нуждите си. Фина в отказите си. Смела в мечтите си. Жена, която не просто говори за успех, но и го случва. Повярвайте ми, не познавам толкова решителна и действена жена.

Споделя, обаче, че е способна на всичко това, едва след като е извървяла дълъг път и е работила върху себе си. Жена, която прави всичко с лекота, но носи в себе си невероятна дълбочина. Михаела, ти си вдъхновение!


Животът ми днес е по-смислен, защото живея мисията си. Непрестанно си напомням
уроците от Михаела за това как да отстоявам себе си и границите си по един елегантен начин.

Tова ми дава сила да случвам мечтите си!

bottom of page