MoffeeStudio-2.jpg

Mihaela Georgieva

"Всичко започва с ясна визия за това кой съм аз, зад какво заставам, в какво вярвам, кои са моите идеи и ценности, за да можем да подредим след това всичко останало."

Казвам се Михаела Георгиева, създателката на Leaders.bg. Избрах тази платформа да бъде връзката между мен и вас - професионалистите, които искате да издигнете себе си и бизнеса си на едно много по-високо ниво откъм автентичност, ясна визия и значително подобрен процес по вземане на решения.

През 2018-та година поставих началото на Leaders.bg, защото думата лидерство репрезентира всичко, което правя в работата си. За мен е изключително важно лидерството като понятие да носи нов много по-широк смисъл отвъд ръководна позиция в бизнеса, управление на хора и титли. Намерението ми е думата лидер да говори на хората в контекста на визия, мисия, автентичност, отговорност, ценности, морал, решения, които носят дългосрочен устойчив растеж. 


Преди да започна собствен кариерен път и да основа бизнес години се бях лутала и съм се чувствала объркана по отношение на това кое е призванието ми, кои са моите уникални таланти и как мога да бъда максимално полезна с уменията си. Имала съм редица корпоративни работи, като всички от тях са били свързани с консултиране на клиенти или ръководене екипи и хора. За мен това са теми, които не просто разбирам в дълбочина, но и обичам, защото са моите сфери на гений, от които черпя вдъхновение, креативност и мотивация.


На 36 години с малко дете на 4, реших че нямам много време за губене. Мисълта да работя поредната работа, която не ми носи пълно удовлетворение и смисъл, не ми даваше покой. Търсейки отговор на всички тези въпроси, през месец юни, 2018-та година заминах за Лондон да се срещна с екипа на Саймън Синек като клиент. Целта ми беше да разкрия с негова помощ мисията си и да се ангажирам с нея. Яснотата, с която се върнах от там, беше огромна. Подредих целия си живот съобразно новото познание за себе си, призванието и ценностите си. Започнах да създавам проекти и услуги по един нов и силно автентичен начин. 

Към днешна дата, като сертифициран кариерен коуч и консултант по бизнес трансформация, работя с клиентите си в посока на това те да се сдобиват с яснота каква е тяхната мисия или тази на бизнеса им, как да я комуникират на аудиторията си автентично, така че да градят доверие, лоялност и дългосрочна устойчивост във времена на промени. Вярвам, че именно тези познания и умения дават огромно предимство в един свят, в който има твърде много шум, хаос и непредвидимост.

Водеща съм на редица обучения, а именно: „Ново Поколение Жени Лидери“, Мастър Клас – „Лидерство отвъд Ограниченията“, „Управление на Промяна“, „Лидерът на Бъдещето“, „Advanced Leadership“ и други. Домакин на събития и лекции, които творя заедно с мои партньори: „Разчупи Рамката“, „От Рамка към Смисъл“, „Еволюция на Взаимоотношенията“, „Как да бъдем Стабилни във Времена на Промяна“.

С мои бизнес партньори от цял свят помагаме на компании и ръководители значително да подобряват процесите си на вземане на решения, така че не просто да учат правилните уроци от опита си до сега, да редуцират грешките, но и да бъдат лидери в това, с което се занимават.

Ще се радвам да работим заедно! 

  • Facebook

1124 Sofia, Bulgaria

©2018 BY LEADERS.BG