MoffeeStudio-2.jpg

Михаела Георгиевa

"Всичко започва с ясна визия за това кой си ти, в какво вярваш, кои са твоите идеи и ценности, за да можеш да подредиш след това всичко останало."

Казвам се Михаела Георгиева и помагам на професионалистите, с които работя, да издигат себе си и бизнеса си на едно по-високо ниво откъм автентичност, ясна визия и ефективност.

През 2018-та година поставих началото на Leaders.bg, защото думата лидерство e всичко, което правя в работата си. За мен е важно лидерството като понятие да носи нов смисъл отвъд ръководна позиция в бизнеса, управление на хора и титли. Намерението ми е думата да говори на хората в контекста на визия, мисия, автентичност, отговорност, ценности, морал, решения, които носят дългосрочен устойчив растеж. 


Преди да започна собствен кариерен път и да основа бизнес се бях лутала и съм се чувствала объркана. Не знаех кое е призванието ми, кои са моите уникални таланти и как мога да бъда полезна с уменията си. Имала съм редица корпоративни работи, като всички от тях са били свързани с консултиране на клиенти или ръководене на хора. Тези теми не просто разбирам в дълбочина, но и обичам, защото са моите зони на гений, от които черпя вдъхновение, креативност и мотивация.


На 36 години с малко дете на 4, реших че нямам време за губене. Мисълта да работя поредната работа, която не ми носи удовлетворение, не ми даваше покой. Търсейки отговор на тези въпроси, през месец юни, 2018 г. заминах за Лондон. Работих с екипа на Саймън Синек като клиент. Целта ми беше да разкрия мисията си и да се ангажирам с нея. Яснотата, с която се върнах от там, беше огромна. Подредих целия си живот, съобразно новото познание за себе си, призванието и ценностите си. Започнах да създавам проекти и услуги по един нов и автентичен начин. 

Като сертифициран кариерен коуч и консултант по бизнес трансформация, работя с клиентите си, за да имат яснота каква е тяхната мисия или тази на бизнеса им. От там как да я комуникират на аудиторията си автентично, така че да градят доверие, лоялност и дългосрочна устойчивост във времена на промени. Вярвам, че именно тези умения дават огромно предимство в свят, в който има твърде много шум.

Водеща съм на редица обучения, а именно: „Ново Поколение Жени Лидери“, Мастър Клас – „Лидерство отвъд Ограниченията“, „Управление на Промяна“, „Лидерът на Бъдещето“, „Advanced Leadership“ и други. Домакин на събития и лекции, които творя заедно с мои партньори: „Разчупи Рамката“, „От Рамка към Смисъл“, „Еволюция на Взаимоотношенията“, „Как да бъдем Стабилни във Времена на Промяна“.

С мои бизнес партньори от цял свят помагаме на компании и ръководители да бъдат лидери в това, с което се занимават.

Ще се радвам да работим заедно!