top of page

Здравейте,

Казвам се Михаела Георгиева и помагам на хората, с които работя, да избират правилните за тях кариерни пътища, а на ръководителите - да се сдобиват с ценни лидерски умения.

Работила съм с хиляди клиенти. Свързват се с мен, за да открият призванието си или за да намерим решение на професионалните им проблеми. С всички преминаваме през последователни стъпки. Консултирането им помага да се сдобият с яснота. Заедно правим план за действие, за да издигнат кариерата си на следващото ниво.

Кариерните ми съвети и стратегии са включени в Кариери.бг, ежегодното издание на Моята Кариера, bTV Бизнес Новините , икономическото предаване по Euronews България, bTV Radio, радио София, SmallTalk.BG, Internship & Entry level на Career Show, Youth Speak Forum на AIESEC, Access Masters, обученията на фондация Emprove, специализирани блогове.

Самата аз през 2018-та година работих с екипа на Саймън Синек, за да разкрия мисията си. Исках да разбера каква е връзката между успеха и автентичността. Върнах се от Лондон с яснота за своето Защо, основните си ценности и визия за развитие. От тогава помагам на много други да направят същото.

Водеща съм на обучения „Добави самоувереност“, „Ново поколение жени лидери“, мастър клас „Лидерство отвъд ограниченията“, „Кариера 2022“, „Управление на промяна“, „Лидерът на бъдещето“, „Advanced Leadership“. Гост-лектор в събития и конференции, посветени на темите лидерство, професионално развитие, личен бранд.

 

Работя с младежи и участвам като ментор в няколко проекта с национална значимост - Emprove, Innovation Station, ABLE Mentor, Pitch Bootcamp, Mentor the Young. Ментор съм и в  глобалната организация Women in Tech.

Ако имате нужда от яснота за вашата кариерна промяна или как да постигнете целите си, ще се радвам да работим заедно!

Михаела Георгиева
bottom of page