top of page

Здравейте,

Казвам се Михаела Георгиева и помагам на хората, които консултирам, да изберат подходяща кариерна посока, а на ръководителите - да развият ценни лидерски умения.

Работила съм с хиляди професионалисти. Свързват се с мен, за да открият призванието си или за да намерим решение на професионалните им проблеми. Консултирането им помага да се сдобият с яснота. Заедно правим план за действие, за да издигнат кариерата си на следващото ниво.

Кариерните ми съвети са включени в Кариери.бг, Моята Кариера, bTV Бизнес Новините , икономическото предаване по Euronews България, bTV Radio, радио София, SmallTalk.BG, Internship & Entry level на Career Show, Youth Speak Forum на AIESEC, Access Masters, Access MBA, nPloy, подкаста на "Академичен Капитал", DEV.BG, подхода МОГА САМА и обученията на фондация Emprove.

Самата аз през 2018-та година работих с екипа на Саймън Синек, за да открия моето Защо. Разбрах връзката между автентичността и успеха. Върнах се от Лондон с яснота. След това изградих своята визия. От тогава помагам на много други да направят същото.

Водя обучения „Добави самоувереност“, „Ново поколение жени лидери“, мастър клас „Лидерство отвъд ограниченията“, „Кариера 2022“, „Управление на промяна“, „Лидерът на бъдещето“, „Advanced Leadership“. Гост-лектор в събития и конференции, посветени на темите лидерство, професионално развитие, личен бранд.

 

Работя с младежи и участвам като ментор в няколко организации - Emprove, Innovation Station, ABLE Mentor, Pitch Bootcamp. Ментор съм и в глобалните организации Women in Tech и WoMentor.

Ако имате нужда от яснота за вашата кариерна промяна или как да постигнете целите си, ще се радвам да работим заедно!

Михаела Георгиева
bottom of page