Mihaela Georgieva

Mihaela Georgieva

Михаела Георгиева е лидер, мечтател, жена, която вярва в човешкия потенциал. Визията й е, че лидерите на новото време сме тези, които мечтаем смело, създаваме новото и боравим лесно с промяната. Лидерството е и куражът да не се отказваме, докато не реализираме идеите си. 

Михаела е създател на leaders.bg, водеща на редица обучения и събития. Помага на своите клиенти да станат майстори в работата с хора и бързо да овладяват промяната. Бизнесите, които консултира, транформират работната си среда и навици, така че да процъфтяват, да ангажират максимално хората си и да стават по-силни организации.

Като сертифициран професионален коуч, тя може да ви даде насоки как да промените работата си или да издигнете бизнеса и екипите си на много по-високо ниво на ангажираност и ефективност.

Използва доказани стратегии комбинирани с нейни собствени методологии, които навигират хората и бизнеса през времена на кризи, сътресения и промени.

 

През 2018-та година създава leaders.bg, като идеята й е да се превърне в платформата за лидерство и бизнес трансформация. През същата година Михаела работи лично с екипа на Саймън Синек за доразкриване на нейната собствена мисия, а и за да се сдобие с инструментите и знанието за това какво отличава истинските лидери.

 

В следващите години води поредица от Обучения, а именно: „Ново Поколение Жени Лидери“, Мастър Клас – „Лидерство отвъд Ограниченията“, „Управление на Промяна“, „Лидерът на Бъдещето“, „Advanced Leadership“ и други. Водеща е и домакин на много събития и лекции, които твори заедно с нейни партньори: „Разчупи Рамката“, „От Рамка към Смисъл“, „Еволюция на Взаимоотношенията“, „Как да бъдем Стабилни във Времена на Промяна“.

  • LinkedIn