Михаела Георгиева

Здравейте,

Казвам се Михаела Георгиева и помагам на хората, с които работя, да избират правилните за тях кариерни пътища, а на ръководителите - да се сдобиват с ценни лидерски умения.

Работила съм с хиляди клиенти, които са ме потърсили, за да разберат призванието си и да намерим решения за професионалните им проблеми. С всички от тях преминаваме през последователни стъпки, за да се сдобият с яснота, да направим план за действие и да издигнат кариерата си на следващото ниво.

Кариерните ми съвети и стратегии са включени в Кариери.бг, bTV Бизнес, SmallTalk.BG, обученията и събитията на фондация Emprove, специализирани блогове.

Самата аз през 2018-та година работих с екипа на Саймън Синек, за да разкрия мисията си. Исках да разбера каква е връзката между успеха и автентичността. Върнах се от Лондон с яснота за своето Защо, основните си ценности и визия за развитие. От тогава помагам на много други да направят същото.

Водеща съм на обучения „Кариера 2022", „Добави самоувереност“, „Ново поколение жени лидери“, мастър клас „Лидерство отвъд ограниченията“, „Управление на промяна“, „Лидерът на бъдещето“, „Advanced Leadership“. Гост-лектор в събития и конференции, посветени на темите лидерство, професионално развитие, личен бранд.

 

Работя с младежи и участвам като ментор в няколко проекта с национална значимост - Emprove, Mentor the Young, ABLE Mentor, Pitch Bootcamp.

Ако имате нужда от яснота за вашата кариерна промяна или как да постигнете целите си, ще се радвам да работим заедно!