top of page

чт, 13.02

|

New Space

Еволюция на Взаимоотношенията

От Токсичност към Любов

Registration is Closed
See other events
Еволюция на Взаимоотношенията
Еволюция на Взаимоотношенията

Дата и локация

13.02.2020 г., 18:30 ч. – 20:30

New Space, bul. "Hristo Botev" 57, 1303 Pette Kyosheta, Sofia, Bulgaria

Детайли за събитието

"Взаимодействието между хората е най-красивата, но и най-трудната, съответно най-висшата проява на изкуство." А защо изкуство? Защото изграждането на щастливи взаимоотношения е като всяко друго умение и има изисквания и принципи, за да достигнем до майсторство.  

Не са ли взаимоотношенията тези, които трябва да бъдат нашият източник на любов, взаимност, израстване, приемане, разбиране? 

А вместо това се превръщат в сферата, в която изпитваме фрустрация, болка, отхвърляне, отчуждение, страх? Защо е така? 

  • Как можем да трансфомираме това и да се свързваме с близките си хора на едно ново по-осъзнато, проспериращо и здравословно ниво?  Как да бъдем здрави във всички наши взаимоотношения и да получим най-доброто от тях? 
  • Защо познаването на себе си е първата крачка към истинското свързване с другите? Да бъдем себе си е задължително, но не и достатъчно условиe за изграждане на процъфтяващи връзки. Кои са другите условия? 
  • Токсичност в Любовта. Емоционални манипулации, вътрешна несигурност и как да се справим с тях. Как да преминем от Зависимост през Независимост към Взаимозависимост? 
  • Кои са предупредителните знаци за токсичност във взаимоотношенията? Как да сложим край на токсичността и защо това ще излекува всички сфери в живота ни? 
  • Кои са нашите вътрешни вярвания и конфликти, които ни пречат да изпитваме удовлетворение? 
  • Какви са компонентите на здравословните връзки с висока стойност? 
  • Доверие и уважение. Как се гради стабилна основа във всички видове взаимоотношения? 
  • Как да разберем кои са нашите хора? Съвместимост и близки ценности. Правим ли разлика между желанията и нуждите си? Какво води към дългосрочно удовлетворяващи връзки и защо Любовта не е достатъчно условие? 
  • Здравословни граници, Баланс между даване и получаване. Поведение с висока стойност и правила за изграждане на устойчиви Взаимоотношения.  

Отговорът на всички тези въпроси и повече в лекцията Еволюция на Взаимоотношенията.    

Водещ: Михаела Георгиева - жена, лидер и мечтател, посветила работата си на разкриване на тайните на дългосрочния успех и удовлетворение. Създател на leaders.bg, водещ и лектор на редица събития по темата за Лидерството, управление на промяна и трансформация на взаимоотношенията. 

С участието на Цветелина Димитрова. Цветелина е творец по душа и призвание, вълнуват я проблеми със социален характер и най-вече проблемите във взаимоотношенията. Посвещава дълги години в изследване на изкуството и творчеството, на това как те влияят и разчувстват хората.  

Цена: 22 лв. Цена за двама: 30 лв. Местата за лекцията са ограничени и можете да запазите своето предварително, като се регистрирате в линка към събитието или на mihaela@leaders.bg  

Сподели събитието

bottom of page