Михаела Георгиева

Автентично Лидерство и Кариерна промяна

Представи си свят, в който всеки има свободата да даде израз на най-високия си потенциал. Представи си този свят, в който работата е синоним на удовлетворение, възможност за себеизявяване, поле за изява на твоята индивидуалност. Представи си, че имаш кариерата, която те кара да ставаш с желание в понеделник сутрин, че си открил призванието си и то ти дава свободата да бъдеш себе си и да даваш най-доброто, на което си способен.

Вярвам в позитивните промени и съм убедена, че заедно можем да сътворим едно по-добро бъдеще. Посветила съм кариерата си, за да допринеса за създаването на по-различен свят, в който повече хора са щастливи в работата си и имат свободата да дават своят принос, използвайки талантите и уменията си.

Методите, които използвам, подкрепяйки клиентите си в желанието си да открият призванието си, са не просто работещи, но и носят по лесен начин желаната от тях трансформация.

Имам повече от 10 години управленски опит като ръководител на екипи и проекти, свързани с обучение на лидери и такива, свързани с повишаване на ефективността на хората си. Участвала съм в създаването и управлението на няколко изключително успешни екипа. Посветила съм работата си на откриване на тайната на дългосрочния успех, удовлетворение на работното място и мотивация за постигане на високи резултати.​

 

Как мога да ти помогна?
 

Подходът ми към клиентите е много различен от този на повечето консултанти, понеже методите, които използвам, са изключително прости. В същото време обръщам внимание точно на тези неща, които хората пропускат, когато искат да намерят най-добрата за тях кариера. 


В работата си аз не давам съвети и готови решения, не работя с шаблони и не правя сравнения. Подходът ми към всеки клиент е изключително индивидуален. Заедно ще преминем през няколко стъпки, чрез които ще разбереш какво си пропускал до сега. Ще намериш отговор на въпросите, които те вълнуват и ще имаш възможност да преобразиш кариерата си в такава, която обичаш и ти носи удовлетворение. 

Ако знаеш, че искаш да създадеш кариерата, която обичаш и да откриеш какво точно е твоето призвание. Ако имаш нужда от подкрепа в този процес, то тогава си на точното място и ще се радвам да работим заедно!