нд, 29.09 | бул. Христо Ботев 57, ет. 2

Кодът на Звездите. Лидерът на Бъдещето.

Кои са Лидерите на Бъдещето? Какво отличава хората, които постигат изключителни резултати? Как да активираш своя изключителен потенциал?
Registration is Closed

Time & Location

29.09.2019 г., 9:30 – 16:30
бул. Христо Ботев 57, ет. 2

About The Event

Това обучение е резултат от 10-годишен опит и проучване. Какво отличава хората, които постигат изключителни резултати. Аз го наричам Звездния код. Как да го разкрием? Как да го активираме?

Всички носим в себе си изключителен потенциал. Изключителното е и в твоята кръв. Просто досега не си знаел какво да правиш с него.

Единствено е необходимо да си отговориш на въпроса: 

Посредствен или Изключителен живот искаш за себе си?

Казваш, че искаш да си различен? Тогава е време да направиш своя избор.

Колко често си искал да постигнеш нещо в живота си, което да бъде различно, уникално, изключително? Да знаеш, че цялото това съществуване не е било напразно? 

Да бъдеш запомнен, да използваш потенциала си? За да не си отидеш заедно с неизпятата песен в теб.

Сега ще се обвържеш с нещо ново, а не си сигурен дали си готов да направиш този избор. Разбирам в какво положение си. Точно в момента не си сигурен кое от двете да избереш. Дали да избереш посредствения или изключителния живот. Смяташ, че ако избереш посредствения, ще ти е лесно, защото няма да се налага да правиш нищо ново, ще ти е комфортно. Но пък от друга страна ще си разочарован от себе си, че не искаш най-доброто за себе си и за своето семейство. 

Ако пък избереш изключителния живот и да активираш своя звезден код, ще ти е трудно, ще се наложи да се промениш. Но се налага да избереш. 

Това обучение ще ти даде инструментите как, ако избереш изключителния живот, да бъдеш оборудван със знание и да имаш яснотата за всяка крачка от процеса. Избра ли?

Ако си готов да се учиш, и да вървиш напред в това вълнуващо пътуване към следващото ниво. “Запиши се в списъка” на хората, които искат изключителен живот.

Цялото обучение е разработено като опростено ръководство, което ще ти даде практически решения на всяка крачка.

Ще ти даде отговора на въпросите - Какво отличава успешните хора от всички останали и как да превърна това знание в решение на моите проблеми.

Модул 1 Освобождаване на потенциала

 • Къде е токсичността в живота ти? Кои са тези модели, страхове и навици, които ти пречат да разгърнеш пълния си потенциал и да преминеш на следващото ниво?
 • Усвояване на техники за превръщане на страховете в гориво. Трансформиране на навиците, които не ти служат в здравословни практики. Преминаване от Зависимост към Независимост.
 • Завръщане към чувството на вътрешна сигурност и мир. Как да успяваш винаги да запазваш спокойствието си и да се грижиш за здравето и вътрешния си покой.
 • Управление на конфликти. Водене на трудни разговори. Как да запазиш баланс в стресови ситуации. Вземане на добри решения.

Модул 2 Разкриване и активиране на уникалните дарби

 • Разкриване и активиране на уникалните ти дарби и таланти. 
 • Ценности, мисия, визия. Как да комунираш така, че да достигаш до сърцата на хората.
 • Тайните на Великите Лидери. Кое превръща посредствеността във Величие.

Модул 3 Репутация, изключителна стойност

 • Създаване на доверие и добра репутация. Защо репутацията е от ключово значение за постигане на успех.
 • Как да изграждаш взаимоотношения, които ти помагат да израстваш и да се развиваш. 
 • Как да избираш хора, с които да се асоциираш в личен и професионален план.

Модул 4 Кодът на Звездите. Използване на пълния потенциал

 • Какво отличава хората, които постигат изключителни резултати от останалите?
 • Как да преминеш в следващото ниво на съзнание и начин на мислене? 
 • Баланс между лявото и дясното полукълбо на мозъка. Интуиция и Интелект.
 • Активиране на креативността. Влизане в състояние на поток, висока ефективност и продуктивност. Постигане на баланс между почивка и действие.
 • X фактор 

Цена за участие: 185 лв; Местата са ограничени: 22

Запиши се с регистрация в самото събитие или с имейл на mihaela@leaders.bg

29.09.2019 г., София

Водещата на Кодът на Звездите. Лидерът на Бъдещето

Аз съм Михаела Георгиева и създадох това обучение, защото вярвам, че да правим най-доброто, на което сме способни, не е досататъчно. За да създадем мечтания изключителен живот, е нужно да имаме конкретен стандарт, към който да се стремим, определени умения, с които да се сдобием.

Съществуват закони и правила, на които животът се подчинява и можем да ги научим и да ги използваме, за да изградим нещо велико за себе си.

Това обучение ще ти даде инструментите, за да сътвориш точно тази желана промяна.

Имам повече от 10 години управленски опит като ръководител на екипи и проекти, свързани с обучение на лидери и такива, с фокус повишаване на ефективността на хората. Убедена съм, че всеки човек има огромен потенциал, който може да бъде трансформиран в негова сила и оръжие към постигане на успех. 

И съм тук, за да ти помогна да случиш всичко това. За да бъдеш лидер от ново поколение, да сътворяваш промените, които желаеш и да имаш изключителен живот по твоите правила.

Registration is Closed

Share This Event

 • Facebook

1124 Sofia, Bulgaria

©2018 BY LEADERS.BG