top of page

нд, 29.09

|

бул. Христо Ботев 57, ет. 2

Кодът на Звездите. Лидерът на Бъдещето.

Кои са Лидерите на Бъдещето? Какво отличава хората, които постигат изключителни резултати? Как да активираш своя изключителен потенциал?

Registration is Closed
See other events
Кодът на Звездите. Лидерът на Бъдещето.
Кодът на Звездите. Лидерът на Бъдещето.

Дата и локация

29.09.2019 г., 09:30 ч. – 16:30

бул. Христо Ботев 57, ет. 2

Детайли за събитието

Това обучение е резултат от 10-годишен опит и проучване. Какво отличава хората, които постигат изключителни резултати. Аз го наричам Звездния код. Как да го разкрием? Как да го активираме?

Всички носим в себе си изключителен потенциал. Изключителното е и в твоята кръв. Просто досега не си знаел какво да правиш с него.

Единствено е необходимо да си отговориш на въпроса: 

Посредствен или Изключителен живот искаш за себе си?

Казваш, че искаш да си различен? Тогава е време да направиш своя избор.

Колко често си искал да постигнеш нещо в живота си, което да бъде различно, уникално, изключително? Да знаеш, че цялото това съществуване не е било напразно? 

Да бъдеш запомнен, да използваш потенциала си? За да не си отидеш заедно с неизпятата песен в теб.

Сега ще се обвържеш с нещо ново, а не си сигурен дали си готов да направиш този избор. Разбирам в какво положение си. Точно в момента не си сигурен кое от двете да избереш. Дали да избереш посредствения или изключителния живот. Смяташ, че ако избереш посредствения, ще ти е лесно, защото няма да се налага да правиш нищо ново, ще ти е комфортно. Но пък от друга страна ще си разочарован от себе си, че не искаш най-доброто за себе си и за своето семейство. 

Ако пък избереш изключителния живот и да активираш своя звезден код, ще ти е трудно, ще се наложи да се промениш. Но се налага да избереш. 

Това обучение ще ти даде инструментите как, ако избереш изключителния живот, да бъдеш оборудван със знание и да имаш яснотата за всяка крачка от процеса. Избра ли?

Ако си готов да се учиш, и да вървиш напред в това вълнуващо пътуване към следващото ниво. “Запиши се в списъка” на хората, които искат изключителен живот.

Цялото обучение е разработено като опростено ръководство, което ще ти даде практически решения на всяка крачка.

Ще ти даде отговора на въпросите - Какво отличава успешните хора от всички останали и как да превърна това знание в решение на моите проблеми.

Модул 1 Освобождаване на потенциала

 • Къде е токсичността в живота ти? Кои са тези модели, страхове и навици, които ти пречат да разгърнеш пълния си потенциал и да преминеш на следващото ниво?
 • Усвояване на техники за превръщане на страховете в гориво. Трансформиране на навиците, които не ти служат в здравословни практики. Преминаване от Зависимост към Независимост.
 • Завръщане към чувството на вътрешна сигурност и мир. Как да успяваш винаги да запазваш спокойствието си и да се грижиш за здравето и вътрешния си покой.
 • Управление на конфликти. Водене на трудни разговори. Как да запазиш баланс в стресови ситуации. Вземане на добри решения.

Модул 2 Разкриване и активиране на уникалните дарби

 • Разкриване и активиране на уникалните ти дарби и таланти. 
 • Ценности, мисия, визия. Как да комунираш така, че да достигаш до сърцата на хората.
 • Тайните на Великите Лидери. Кое превръща посредствеността във Величие.

Модул 3 Репутация, изключителна стойност

 • Създаване на доверие и добра репутация. Защо репутацията е от ключово значение за постигане на успех.
 • Как да изграждаш взаимоотношения, които ти помагат да израстваш и да се развиваш. 
 • Как да избираш хора, с които да се асоциираш в личен и професионален план.

Модул 4 Кодът на Звездите. Използване на пълния потенциал

 • Какво отличава хората, които постигат изключителни резултати от останалите?
 • Как да преминеш в следващото ниво на съзнание и начин на мислене? 
 • Баланс между лявото и дясното полукълбо на мозъка. Интуиция и Интелект.
 • Активиране на креативността. Влизане в състояние на поток, висока ефективност и продуктивност. Постигане на баланс между почивка и действие.
 • X фактор 

Цена за участие: 185 лв; Местата са ограничени: 22

Запиши се с регистрация в самото събитие или с имейл на mihaela@leaders.bg

29.09.2019 г., София

Водещата на Кодът на Звездите. Лидерът на Бъдещето

Аз съм Михаела Георгиева и създадох това обучение, защото вярвам, че да правим най-доброто, на което сме способни, не е досататъчно. За да създадем мечтания изключителен живот, е нужно да имаме конкретен стандарт, към който да се стремим, определени умения, с които да се сдобием.

Съществуват закони и правила, на които животът се подчинява и можем да ги научим и да ги използваме, за да изградим нещо велико за себе си.

Това обучение ще ти даде инструментите, за да сътвориш точно тази желана промяна.

Имам повече от 10 години управленски опит като ръководител на екипи и проекти, свързани с обучение на лидери и такива, с фокус повишаване на ефективността на хората. Убедена съм, че всеки човек има огромен потенциал, който може да бъде трансформиран в негова сила и оръжие към постигане на успех. 

И съм тук, за да ти помогна да случиш всичко това. За да бъдеш лидер от ново поколение, да сътворяваш промените, които желаеш и да имаш изключителен живот по твоите правила.

Сподели събитието

bottom of page